Schrijfcoach

SCHRIJFCOACH

Het schrijven van artikelen en columns voor vakbladen kan een hele uitdaging zijn. Hoe zet je jouw ideeën of jouw project helder op papier? Is de tekst nog leesbaar voor iemand die niet al dat technisch jargon kent? Dan is de kijk van een buitenstaander met verstand van inhoud én van schrijven erg welkom. Ik zet een kritische blik om in constructieve tips en suggesties die u tot actie aanzetten te tekst aantrekkelijk voor uw doelgroep te maken.

Zo help ik u ook graag met teksten voor brochures, nieuwsbrieven, en websites. Of het ‘vertalen’ van vakinhoudelijke teksten in voor een breed publiek toegankelijk verhaal.

Zelf heb ik in 2014 de cursus prozaschrijven aan de Schrijversvakschool (Amsterdam) en in 2017 de cursus Fictie 2 bij Editio (Amsterdam) gevolgd.

“Bij de laatste column die ik heb geschreven werd ik begeleid door Sytske Postma. Naast dat zij een goede stok achter de deur was door regelmatig contact met mij op te nemen, heeft zij mij ook geïnspireerd om te gaan schrijven. Door suggesties voor onderwerpen te geven en vooral bruggetjes aan te reiken om weer verder te schrijven. Met de hulp van Sytske is het mij gelukt om met veel plezier deze column te schrijven.” Janneke Korenromp – business manager, esri Nederland

Beeld: “Hoofdstel” van Marieloes Reek, www.marieloesreek.nl